Premier league

een nederlanse coach

De Premier league is een competitie met veel ervaren clubs, zoals de koploper Chelsea of Manchester United of Manchester city of Arsenal enz. zo heb je heel veel goede ploegen. 

In de Premier league zijn twee Nederlandse coaches zoals Ronald Koeman en Loui Van Gaal: onze oude bondscoach. Ronald Koeman was vorig jaar de coach van Feyenoor de Nederlandse ploeg uit Rotterdam. Toen kocht hij Gratiano Pelle nu is hij de coach van Southampton blijkbaar vondt hij Pelle een zeer goede speler hij kocht hem meteen over en nu staat Pelle in de spits bij Southampton. Bij Southampton speelt in de voorhoeden ook een Nederlander namelijk Elia deed WK 2010 Ook mee. 

En de andere coach is Loui Van Gaal hij is de couch van de ervaren club Manchester United die staan op dit moment op de 4de postie Hij werkt met een goede vriend van hem die de wereld goal tegen Spanje binnenkopte, die staat in de voorhoeden vanManchester United.Over Robin Van Persie gesproken; die speelt al lang in de Premier League. hij speelt al een aantal jaar nu bij Manchester United en daar voor heeft hij een lange carriere bij Arsnal uit Londen gehad. Laten we dus maar zeggen dat in de Premier League ook veel te doen is.